Vällingbykyrkan Kalender Berätta vad Gud har gjort lägg in böneämne

Vasaloppssatsningen 2020

Vasaloppsåkarna 2020, på bilden saknas Ulrik Karlsson

Satsningen på att göra något mer för barn och ungdomar här i Västerort började ifjol och fortsätter även i år. Vi upplever att det behöver göras mera för barn och ungdomar här i Västerort. Många lever i trasiga livssituationer, finner ingen mening att leva… . De behöver hopp, framtidstro, något att leva för. Vi vet att Jesus ger det. Det är allt för många som inte hört om Jesus, haft kontakt med en kristen, aldrig fått möjlighet att välja det Jesus ger.

Vi vill fortsätta att göra något åt det. Därför åker vi Vasaloppet ”Öppet spår”, 90 km måndag den 24 februari. Du som vill kan hjälpa till! Du kan sponsra det vi gör genom att skänka pengar till ”Vasaloppssatsningen”. Vi hoppas väcka engagemang för barn och ungdomar här i Västerort och lyckas samla in mycket pengar för ändamålet.

Visionen är att församlingen ska få ekonomi för att anställa folk som brinner och vill arbeta bland barn och ungdomar här i Västerort.

Vill du veta mer eller göra något så ring Ulrik Jonsson på 0707 – 87 37 57.

Vill du stötta ekonomiskt så kan du sätta in pengar på pg. 41 71 66 -6 eller Swisha till 1233 20 56 14. Skriv ”Vasaloppssatsning”. Pengarna kommer då till församlingens konto ”Västerort Barn och Ungdomar”. De pengar som kommer in där används endast för kostnader för arbete bland barn och ungdomar i Västerort

Du kan även följa vad som läggs ut på Facebook sidan Vällingbykyrkan.

Du som vill följa åkarnas resa under Vasaloppet kan ladda ner en app från Vasaloppets hemsida. Du behöver åkarnas startnummer och de läggs ut på vällingbykyrkans faceboksida på söndag kväll, när de delats ut. Loppet startar kl. 07.00 på måndagmorgonen den 24 februari.

Snabbaste vägen till oss med SL

Lyssna (MP3)
120325 ulrik jonsson