Vällingbykyrkan Kalender Berätta vad Gud har gjort lägg in böneämne

Vasaloppssatsningen

På måndag börjar Vasaloppet! Tre åkare från Vällingbykyrkan ska åka Öppet spår. Och det är av en alldeles särskild orsak; kännedom om familjer som drabbats av omständigheter som tagit barn och ungdomar in i droger, psykisk ohälsa och trasiga relationer. Barn och ungdomar som skulle mötts av alternativ!

Se video

Genom att åka Vasaloppets hoppas åkarna på ett engagemang för detta och att många vill sponsra visionen om att få göra insatser som erbjuder ett alternativ för barn och ungdomar i Västerort! Det skulle glädja oerhört om du ville vara med och stödja initiativet genom att sponsra åkarna. Swisha i så fall till 1233 20 56 14 eller sätt in en gåva på pg 41 71 66-6.

Visionen är att församlingen ska få ekonomi för att anställa folk som brinner och vill arbeta bland barn och ungdomar här i Västerort.

Kl 7 på måndag morgon börjar åkarnas prövning! De ska ta sig fram 9 mil oavsett väder och före!

Du som vill följa åkarnas resa under Vasaloppet kan ladda ner en app från Vasaloppets hemsida. Du behöver åkarnas startnummer och de läggs ut på vällingbykyrkans faceboksida på söndag kväll, när de delats ut.

Snabbaste vägen till oss med SL

Lyssna (MP3)
120325 ulrik jonsson